Το Θαύμα των Χριστουγέννων, Προσωποποιημένο Παραμύθι

29.95
19.95

Δημιούργησε ένα υπέροχο & μοναδικό δώρο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς. Είτε πρόκειται για το παιδί σας, το εγγόνι, τα ανίψια είτε για δώρο γιορτής ή γενεθλίων! Το παιδί που θα λάβει για δώρο ένα βιβλίο με το όνομά του θα νιώσει αμέσως ιδιαίτερα ξεχωριστό!

+ -

Μοναδικό δώρο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς για κάθε παιδί !

Με το προσωποποιημένο παραμύθι “Το Θαύμα των Χριστουγέννων”, το παιδί γίνεται ήρωας μιας Χριστουγεννιάτικης Περιπέτειας  .

Η προσωποποιημένη ιστορία διηγείται την μαγική περιπέτεια ενός παιδιού . Καθώς , πλησιάζουν τα Χριστούγεννα το παιδί γνωρίζει τον Όντι τον προστάτη του δάσους , ένα μικρό γλυκύτατο Γκι ! Ο Όντι παγωμένος από το κρύο ζητάει τη βοήθεια του παιδιού για να ζεσταθεί , το παιδί θέλοντας να βοηθήσει τον Όντι , χωρίς δεύτερη σκέψη λαμβάνει δράση !! Μέσα σε αυτό το υπέροχο ταξίδι αναδεικνύεται η σημαντικότητα της προσφοράς και της αλληλεγγύης !

Σε όλα τα προσωποποιημένα παιδικά βιβλία κάθε σελίδα είναι μοναδική! Το παραμύθι “Το Θαύμα των Χριστουγέννων” μεταφέρει στα παιδιά τη δύναμη της συνεργασίας, της πίστης στον εαυτό τους, της φαντασίας, μέσα από κείμενα & εικονογραφήσεις που καταφέρνουν να ζωντανέψουν με τρόπο μοναδικό τις σκηνές των παραμυθιών.

 

Κωδικός προϊόντος: MGR_FR_TO-THAYMA-TON-XRISTOYGENON Κατηγορίες: ,

BEST SELLERS που θα τα λατρέψει!

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες