Προσωποποιημένα Ημερολόγια Τοίχου High Definition.

Δώδεκα μήνες γεμάτοι με τις ομορφότερες αναμνήσεις και στιγμές σας. Όπως και σε κάθε προϊόν μας, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα πλήρως προσαρμόσιμων προτύπων ημερολογίων ώστε να τα δημιουργήσετε online. Αντλούμε έμπνευση για το σχεδιασμό από τα δημοφιλέστερα θέματα του έτους όπως τα Χριστούγεννα, τις διακοπές , την οικογένεια , τα μωρά, το Γάμο και τη Βάπτιση , τα Ρομαντικά ζευγάρια και πολλά άλλα. Απολαύστε κάθε επόμενο μήνα, καθώς περιέχει και μια διαφορετική φωτογραφία της επιλογής σας από τις ομορφότερες στιγμές σας. Θα μπορούσε να είναι ο όμορφος γάμος σας στην Αθήνα ή μια όμορφη εκδρομή σας στην Θεσσαλονίκη, εκείνη η αξέχαστη νύχτα στη Σαντορίνη ή οι διακοπές με τους φίλους σας στην Πάρο.

Πως θα φτιάξω το δικό μου Ημερολόγιο Τοίχου;

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε online τα δικά σας ημερολόγια είναι πλέον πιο εύκολος από ποτέ. Προσθέστε στα ημερολόγιά σας μονογράμματα, κείμενα, λεζάντες και πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε ένα εντυπωσιακό ημερολόγιο που θα μετατρέψει έναν συνηθισμένο τοίχο στο σημείο εστίασης οποιουδήποτε δωματίου.

Το Ημερολόγιο Τοίχου ως Δώρο Χριστουγέννων

Χαρίστε τις ομορφότερες φωτογραφίες σας, εκτυπωμένες σε ημερολόγια που θα κοσμούν τα σπίτια της οικογένειάς σας. Από τη στιγμή χαρίσετε το πρώτο ημερολόγιο στον παππού και τη γιαγιά το θείο και τη θεία είναι βέβαιο ότι θα έχετε δημιουργήσει μια νέα οικογενειακή παράδοση. Έτσι κάθε χρόνο θα λαμβάνετε ενθουσιασμό και αγάπη χαρίζοντας ένα προσωποποιημένο ημερολόγιο σχεδιασμένο από εσάς!

  • Φίλτρα
  • Ταξινόμηση κατά:
Κλείσιμο
Θέμα

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες