Delivery & Returns

Πολιτική Επιστροφών

Η myikona εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η myikona δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Σε αυτές τις περιπτώσεις η myikona αποδέχεται επιστροφή προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν μικρές διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις των προϊόντων myikona, αλλά περιορίζονται σε ελάχιστες διακυμάνσεις στην πιστότητα χρωμάτων (1%-3%).

Η προσπάθεια βελτίωσης αυτής της ελάχιστης απόκλισης είναι συνεχής από την myikona, έχοντας διαρκή στόχο την κατασκευή προϊόντων των υψηλότερων προδιαγραφών εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας.

Η ελάχιστη απόκλιση στην ποιότητα της εκτύπωσης (1%-3%) είναι αποδεκτό όριο και σύνηθες φαινόμενο στο επαγγελματικό χώρο των εκτυπώσεων, και δεν υπολογίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα, που προϋποθέτει επανεκτύπωση του προϊόντος.

Δημιουργία & Παραγγελία Προϊόντων …

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στη myikona είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Η myikona σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
* Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση
* Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
* Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλήσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας. Ο μόνος τρόπος για να μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη σε προεπισκόπηση το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι η χρήση του ICC profile που χρησιμοποιείται από την myikona.
(η myikona δεν επεμβαίνει στις εικόνες σας γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζει την εικόνα που βλέπεται εσείς στην οθόνη σας.)

* Θέματα σχεδιασμού, το μέγεθος, την οργάνωση, το ύφος, τα χρώματα, και τη διάταξη των σελίδων σας

* Οποιαδήποτε άλλη δημιουργική επιλογή που κάνατε.
* Το λογισμικό myikona publisher ενισχύει αυτόματα τις εικόνες σας μέσω ενός

αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης A.I.E. που επηρεάζει φωτεινότητα – χρωματικό gama, saturation κ.λ.π.

Θα πρέπει να κάνετε τελικό έλεγχο του προϊόντος σας με προεπισκόπηση (είτε χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα myikona genius, είτε το on-line πρόγραμμα myikona) πριν από την εκτύπωση. Το πρόγραμμα myikona genius και το on-line πρόγραμμα myikona διαθέτουν όλα τα εργαλεία και σας παρέχουν κάθε σχεδιαστική δυνατότητα. Αν θέλετε να κάνετε και άλλες αλλαγές, δεν υπάρχει πρόβλημα. Χρησιμοποιείστε το αντίστοιχο πρόγραμμα, για να ανεβάσετε το αναθεωρημένο προϊόν με τις τελικές αλλαγές σας, και στη συνέχεια παραγγείλετε όσα αντίγραφα επιθυμείτε.

Κουπόνια & Προαγορές

1. Τα κουπόνια δεν είναι ονομαστικά , αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email που θα δηλωθεί από τον εκάστοτε πελάτη κατά την πραγματοποίηση της αγοράς του και ενσωματώνουν την αξία του προ-αγορασθέντος προϊόντος (οι αξίες & η διαδικασία αξιοποίησης των κουπονιών περιγράφονται αναλυτικά στην περιγραφή της εκάστοτε προσφοράς)

2. Τα κουπόνια ανανεώνεται αυτόματα στο καλάθι μετά την ημερομηνία λήξης τους και οι χρεώσεις τους περιγράφονται παρακάτω:

0.99€ για 1-10 ημέρες
1.99€ για 11-30 ημέρες
2.99€ για 31-60 ημέρες
4.99€ για 61-120 ημέρες

3. Μετά το πέρας των 120 ημερών από την αρχική ημέρα λήξης του/των κουπονιού/νιων σας , η αξιοποίηση τους δεν θα είναι δυνατή.

4. Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά / ενέργεια / έκπτωση.

5. Η DIGITAL PUBLICATIONS GROUP δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού

6. H DIGITAL PUBLICATIONS GROUP δεν διενεργεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό.

7. Στην περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας & επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να το αιτηθείτε εντός 14 ημερών , από την ημέρα αγοράς του κουπονιού σας

Κάδρα – Snaps – Εγγύηση Ικανοποίησης

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα snaps που αγοράσατε, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που τα παραλάβατε.

Όροι επιστροφών :

1. Θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στις εγκαταστάσεις μας. Στο δέμα θα πρέπει να περιλαμβάνεται και η απόδειξη αγοράς.

2. Τα snaps μπορείτε να τα επιστρέψετε στις εγκαταστάσεις μας με την εταιρεία courier που επιθυμείτε και δική σας χρέωση ή να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στο [email protected] και να παραλάβουμε τα προϊόντα προς επιστροφή  από το χώρο σας με χρέωση 3.95€ .

3. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει , εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έγκριση του αιτήματός σας ,  με την ίδια μέθοδο πληρωμής με αυτήν που χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας .

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες