Προσωποποιημένα Βιβλία Ευχών Γάμου & Βάπτισης

Δημιουργήστε το τέλειο ευχολόγιο για το γάμο σας ή βάπτιση του παιδιού σας με ένα από τα εξατομικευμένα σχέδιά μας. Το βιβλίο ευχών μας θα είναι εύχρηστο και γρήγορο. Όλη η οικογένειά σας, συγγενείς, φίλοι και οι άλλοι επισκέπτες θα έχουν ένα μέρος για να σας γράψουν μια ξεχωριστή ευχή για εσάς ή το μωρό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους δύο τρόπους δημιουργίας, το”Κενό περιεχόμενο” ή το “Προ-σχεδιασμένο βιβλίο ευχών“. Με το “Κενό περιεχόμενο” κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως τροποποιήσιμη. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε τον τύπο του εξώφυλλου, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από εκατοντάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας διάταξη από το αρχή. Με το “Προ-σχεδιασμένο βιβλίο ευχών” μπορείτε να επιλέξετε ένα εικαστικό που ταιριάζει στην αισθητική σας, να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στα προκαθορισμένα πλαίσια και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε λίγη ώρα!

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα μας για να βρείτε το τέλειο βιβλίο και να φυλάξετε τις συμβουλές και τις ευχές της οικογένειας και των φίλων σας.

  • Φίλτρα
  • Ταξινόμηση κατά:
Κλείσιμο
Κατηγορίες

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες