200.000+ ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Privacy Policy

Γενικά: Η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της παρούσας ιστοσελίδας «www.myikona.gr», ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία «DIGITAL PUBLICATIONS GROUP I.K.E.» (υπεύθυνος επεξεργασίας).
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ήταν και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και σας διαβεβαιώνουμε ότι μεριμνούμε για την προστασία των δεδομένων σας που συλλέγονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται τόσο κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας, όσο και κατά την παροχή των υπηρεσίων μας προς εσάς.
Η παρούσα δήλωση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είτε από τη χρήση της ιστοσελίδας μας είτε από την με οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνία (πχ. τηλεφωνικά ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συναινείτε και αποδέχεστε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους της παρούσας, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σε περίπτωση που οδηγηθήκατε στην ιστοσελίδα μας μέσω συνδέσμου (link) από άλλους δικτυακούς τόπους, δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Επίσης τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους για δικτυακούς τόπους άλλων εταιρειών και υπηρεσίες τρίτων προσώπων. Συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των τόπων αυτών για τις οποίες επίσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
Σας ενημερώνουμε ότι η παρακάτω Δήλωση μπορεί να επικαιροποιείται με αλλαγές και για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να τη συμβουλεύεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στο τέλος της παρούσας Δήλωσης αναγράφεται η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης.

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο αν ζητήσετε την εγγραφή σας στο newsletter μας ή όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

  • για την εξυπηρέτηση σας και την εκτέλεση των παραγγελιών σας, δηλαδή για τη λήψη της παραγγελίας, την τιμολόγηση και την παράδοση αυτής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας και τις προσφορές και να απαντήσουμε στις σχετικές σας ερωτήσεις
  • για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της παραγγελίας σας ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτήν.
  • για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε
  • για τους σκοπούς της τεχνικής διαχείρισης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας
  • για να εξατομικεύσουμε τις προσφορές μας
  • για να κάνουμε προτάσεις και διαφημίσεις στο δικτυακό μας τόπο
  • για να δημιουργήσουμε συνολικές και στατιστικές πληροφορίες.

Η «DIGITAL PUBLICATIONS GROUP I.K.E.» συμμορφώνεται με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και για το λόγο αυτό συλλέγουμε τα στοιχεία σας κατόπιν της ρητής συγκατάθεσής σας και εφόσον έχετε ενημερωθεί για τους όρους της παρούσας δήλωσης.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε: Η εταιρεία μας συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας γνωστοποιείτε οικειοθελώς στα πλαίσια της επικοινωνίας σας με την εταιρεία ή κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας ή κατά την εκτέλεση της συναλλαγής μας.
Οι πληροφορίες που ενδέχεται να ζητηθούν από τους χρήστες είναι ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ένα όνομα χρήστη (username) ένας κωδικός πρόσβασης (password), ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Το προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιορίζονται στα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την πλήρωση των ανωτέρω σκοπών και την εξυπηρέτησή σας. Αν δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής την διεύθυνση ενός φίλου, θα συλλέξουμε τα απαραίτητα στοιχεία του για την αποστολή της παραγγελίας, όπως το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση.
Τέλος, επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες, τις οποίες μας αποστέλλετε για την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Εάν οι φωτογραφίες προορίζονται για επαγγελματική χρήση (πχ. για λόγους προβολής επιχείρησης) σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να έχετε λάβει την συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων.

Cookies: Όταν επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο ενδέχεται να καταχωρηθούν πληροφορίες στον υπολογιστή σας, που συνήθως είναι αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης και έχουν τη μορφή ενός αρχείου κειμένου το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό ως «cookie». Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και όχι στο δικτυακό τόπο. Δίνουν τη δυνατότητα συλλογής ορισμένων πληροφοριών, όπως της διεύθυνσης πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP adress), του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας (OS), του τύπου φυλλομετρητή σας (browser) και της διεύθυνσης τυχόν δικτυακών τόπων που σας παραπέμπουν στην ιστοσελίδα μας.
Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να καταχωρείτε το password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συλλογή στοιχείων, για να τοποθετείτε εκ νέου προϊόντα στο καλάθι σας αν δεν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας σε μία επίσκεψη, για την ανάλυση της κίνησης σε ένα δικτυακό τόπο και την ανώνυμη σκιαγράφηση δημογραφικού προφίλ καθώς και για την παροχή προσωποποιημένων διαφημίσεων. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου.

Απαραίτητα cookies:Κάποια από τα cookies της διαδικτυακής πλατφόρμας μας είναι απαραίτητα για να μπορούμε να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, όπως πχ. τα cookies που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.
Cookies για την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας: Επιτρέπουν την πλοήγηση στην ιστοσελίδα και την χρήση της υπηρεσίας «το καλάθι μου».

Cookies για τις προτιμήσεις του χρήστη:Προκειμένου να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα και την αναζήτηση σας για το κατάλληλο προϊόν, χρησιμοποιούμε cookies που απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας, όπως η γλώσσα της σελίδας ή τα προϊόντα που αναζητήσατε πρόσφατα.
Cookies τρίτων: Κάποια από τα Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας από τρίτους (όπως facebook, google analytics), πχ. για λόγους στατιστικούς ή διαφήμισης. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις πολιτικές προστασίας των αντίστοιχων σελίδων.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου.

Εάν δεν επιθυμείτε να δέχεστε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε ανάλογα το φυλλομετρητή σας (Browser), εάν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι εάν απενεργοποιηθούν τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να δείτε ορισμένα μέρη του παρόντος δικτυακού τόπου τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της επίσκεψής σας.

Νομιμότητα της επεξεργασίας: Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται πάντα υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει νομική βάση. Τα περισσότερα στοιχεία που επεξεργαζόμαστε είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, πχ. για να τιμολογήσουμε την παραγγελία σας και να σας στείλουμε επιβεβαίωση της πληρωμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ζητήσουμε την συγκατάθεση σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, όπως πχ για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Ενδέχεται επίσης να θεμελιώνουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως για να βεβαιωθούμε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας εμφανίζεται στον υπολογιστή σας ή το τάμπλετ σας κανονικά ή για να επιβεβαιώσουμε ότι η αλληλογραφία μας για σκοπούς εμπορικής προώθησης ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας και μόνο εφόσον τα προσωπικά σας δικαιώματα και οι ελευθερίες δεν θίγονται σε σχέση με τα συμφέροντα της επιχείρησης. Τέλος, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμμόρφωση προς νομικές μας υποχρεώσεις.

Σε ποιους γνωστοποιούνται: Τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη λειτουργία της αντίστοιχης υπηρεσίας.
Οποιοδήποτε στοιχείο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο, ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο τμήμα και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε τρίτο. Η εταιρία μας δεν διανέμει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στις παραγγελίες σας δεν είναι ορατές ή διαθέσιμες για οποιονδήποτε τρίτο και το τελικό προϊόν σας αποστέλλεται σε ασφαλή αδιαφανή, κλειστή και σφραγισμένη συσκευασία.
Ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας ενδέχεται να διαβιβάζονται σε τρίτους, όπως στον συνεργάτη της εταιρίας (εταιρίες ταχυμεταφορών) που διαμεσολαβεί για την αποστολή και παραλαβή των παραγγελιών σας και τον οποίο επιλέγετε προσωπικά εσείς ή σε παρόχους υπηρεσιών ΙΤ και τεχνολογίας cloud. Η διαβίβαση αυτή γίνεται μόνο σε χώρες εντός της ΕΕ και μόνο για σαφώς προσδιορισμένους σκοπούς, ενώ οι συνεργάτες μας (εκτελούντες την επεξεργασία) ελέγχονται για την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και επιλέγονται με βάση την αξιοπιστία τους στον τομέα παροχής των υπηρεσιών τους.
Όλοι οι συνεργάτες μας, όπως και το προσωπικό μας δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.
Για λόγους προστασίας των δεδομένων σας, σας παρακαλούμε να μην κοινοποιείτε ποτέ τον μοναδικό κωδικό αριθμό της παραγγελίας σας σε κανέναν με κανένα μέσο. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου μας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες διατάξεις.

Περίοδος διατήρησης δεδομένων: Η εταιρείας μας διατηρεί μόνο τα στοιχεία που απαιτούνται για την εκτέλεση, την τιμολόγηση και την αποστολή της παραγγελίας σας για το προβλεπόμενο από το νόμο ελάχιστο χρονικό διάστημα ανάλογα με την κατηγορία των δεδομένων. Τα υπόλοιπα στοιχεία και ιδίως οι φωτογραφίες διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα 5 ημερών έως 6 μηνών για διευκόλυνσή σας σε περίπτωση επανάληψης της ίδιας παραγγελίες και διαγράφονται αμέσως μετά.

Μέτρα ασφαλείας: Η «DIGITAL PUBLICATIONS GROUP I.K.E.» εφαρμόζει όλα τα εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο, έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφησης, εφαρμογής κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, την προσεκτική επιλογή επεξεργαστών και άλλα εύλογα τεχνικά και εμπορικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας ενάντια σε μη εγκεκριμένη χρήση, αποκάλυψη, αλλαγή ή καταστροφή.
Τα μέτρα συντελούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία.

Δικαιώματα πελατών: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε και να γνωρίζετε τι είδους προσωπικά δεδομένα διαθέτουμε για εσάς και επιπλέον να λαμβάνετε αντίγραφα αυτών σε αναγνώσιμο και συμβατό μορφότυπο.
Επιπλέον μπορείτε να αναθεωρήσετε, δηλαδή να συμπληρώνετε, να διορθώνετε, ή να διαγράψετε οποιαδήποτε ελλιπή, εσφαλμένα ή παρωχημένα προσωπικά δεδομένα ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία Ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διαγραφή των δεδομένων σας είτε επειδή υποχρεούμαστε εκ του νόμου να τα διατηρήσουμε για ορισμένο χρονικό διάστημα είτε επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί σας.
Φυσικά μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – www.dpa.gr) σε περίπτωση που θεωρείτε πως τα δεδομένα σας δεν τυγχάνουν σύννομης επεξεργασίας.
Για οποιαδήποτε απορία σας σε θέματα προσωπικών δεδομένων ή την υποβολή αιτημάτων πρόσβασης, μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Προστασίας Δεδομένων της εταιρίας, dpo(at)myikona.gr

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία «DIGITAL PUBLICATIONS GROUP I.K.E». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ανωτέρω νόμιμου δικαιούχου.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, είναι σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν και παραμένουν στην αποκλειστική κυριότητα της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα «www.myikona.gr» ή οποιαδήποτε άλλη δεν συνιστά παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Περιορισμοί χρήσης: Τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη λειτουργία της αντίστοιχης υπηρεσίας. Οποιοδήποτε στοιχείο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο, ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο τμήμα και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε τρίτο. Η εταιρία μας δεν διανέμει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο πλην του συνεργάτη της εταιρίας που διαμεσολαβεί για την εκτέλεση των συναλλαγών σας και τον οποίο επιλέγει προσωπικά ο χρήστης. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στις παραγγελίες σας δεν είναιορατές ή διαθέσιμες για οποιονδήποτε τρίτο και το τελικό προϊόν σας αποστέλλεται σε ασφαλή αδιαφανή, κλειστή και σφραγισμένη συσκευασία. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου μας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες διατάξεις.

Ασφάλεια: Η καταγραφή και διατήρηση των προσωπικών στοιχείων γίνεται σε ασφαλή βάση δεδομένων και λαμβάνονται όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη τους από επιθέσεις ή διαδικτυακές πειρατείες. Τέτοια μέτρα συμπεριλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφησης, εφαρμογής κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, την προσεκτική επιλογή επεξεργαστών και άλλα εύλογα τεχνικά και εμπορικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας ενάντια σε μη εγκεκριμένη χρήση, αποκάλυψη, αλλαγή ή καταστροφή.
Τα μέτρα συντελούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία.
Ενημέρωση, τροποποίηση ή διαγραφή πληροφοριών: Εάν επιθυμείτε να γνωρίζετε τι είδους προσωπικά δεδομένα διαθέτουμε για εσάς ή εάν επιθυμείτε να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να καταστήσετε ανώνυμα ή να διαγράψετε οποιαδήποτε ελλιπή, εσφαλμένα ή παρωχημένα προσωπικά δεδομένα ή εάν θέλετε να πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με σκοπό την αποστολή προωθητικού υλικού ή την άμεση πώληση ή τη διενέργεια έρευνας αγοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σκοπό αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδίως εάν επιθυμείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αντιρρήσεις: Οι επισκέπτες-χρήστες της ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα αντιρρήσεων (συμπεριλαμβανομένης και της διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να απευθύνονται εγγράφως στην εταιρία ………………..(επωνυμία, δ/νση, τ.κ. κλπ.)

Συλλογή στοιχείων ανηλίκων: Η εταιρία δεν επιδιώκει τη συλλογή πληροφοριών ή τη διεξαγωγή συναλλαγών με ανηλίκους. Επιδίωξή μας είναι να μην προβαίνουν οι ανήλικοι σε συναλλαγές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας χωρίς τη συγκατάθεση του/των γονέα ή του νομίμου κηδεμόνα τους. Καταβάλλουμε επίσης εύλογες προσπάθειες να μην διατηρούμε στις βάσεις δεδομένων μας προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανήλικους χρήστες.

Τροποποίηση των όρων προστασίας: Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έπειτα από ενημέρωση των επισκεπτών-χρηστών και τηρώντας πάντοτε την κείμενη ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία. Σας προτείνουμε να ελέγχετε και να ενημερώνεστε, κατά καιρούς, για τυχόν αλλαγές στην παρούσα πολιτική προστασίας.
Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας: Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία «DIGITAL PUBLICATIONS GROUP I.K.E». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ανωτέρω νόμιμου δικαιούχου.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, είναι σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν και παραμένουν στην αποκλειστική κυριότητα της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα «www.myikona.gr» ή οποιαδήποτε άλλη δεν συνιστά παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.