❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Travelling

Photobook

travel photobook
photobook_high_definition_44
photobook_high_definition_35
photobook_high_definition_43
 photobook_auhna
lay-flat-photobook_10
photobook_port_08

Travelling

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_TRAVELLING

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Οι ομορφότερες φωτογραφίες, οι μνήμες σας, οι χάρτες, τα “συννεφάκια” των σκέψεών σας και οι “χειρόγραφες” σημειώσεις μπορούν να διατηρηθούν ζωντανές για πάντα με την εκτύπωσή τους σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών υψηλής ποιότητας που θα θαυμάζετε εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας!

Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να φτιάξετε online και να εκτυπώσετε το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ των ταξιδιών σας στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας.

Φτιάξτε online το δικό σας photobook με φωτογραφίες των ταξιδιών σας για εσάς ή δώστε το ως ένα πρωτότυπο δώρο έκπληξη στους φίλους που ταξιδέψατε μαζί ή την οικογένειά σας. Όποιος και αν είναι ο αποδέκτης του άλμπουμ σας, θα το εκτιμήσει και θα το αγαπήσει για πάντα.

Με τα Myikona Photobooks κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως προσαρμόσιμη στην αισθητική σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε το εξώφυλλο, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από χιλιάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα για γρήγορα τη δική σας διάταξη από το αρχή.Με λίγα λόγια, έχετε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο!

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_TRAVELLING Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 46 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected