❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Summer Time

Photobook

Photobook Διακοπών
photobook_high_definition_35
chfiako_almpoym_online
photobook_high_definition_42
lay-flat-photobook_13
photobook_times
lay-flat-photobook_08

Summer Time

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_SUMMER-TIME

Summer Time! Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Αν ψάχνετε για ένα Νέο, ελκυστικό, δημιουργικό και μοναδικό τρόπο για να αναδείξετε & να διαφυλάξετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από άλμπουμ φωτογραφιών. Το Photobook HD είναι ένα προσωποποιημένο φωτογραφικό άλμπουμ εκτυπωμένο σε illustration χαρτί ανώτατης ποιότητας.

Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να να φτιάξετε online το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ καλοκαιρινών εμπειριών στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας. Με τα “προσχεδιασμένα Photobooks” θα παρουσιάσετε όμορφα, εύκολα & γρήγορα όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες του καλοκαιριού! Μέσα σε λίγο χρόνο μπορείτε να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας σε ένα εντυπωσιακό ενθύμιο το οποίο θα παραλάβετε τις επόμενες ημέρες στο σπίτι σας.

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_SUMMER-TIME Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 448 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected