Πού Είναι το Όνομά μου; Προσωποποιημένο Παραμύθι

29.95
19.95

Δημιούργησε ένα υπέροχο & μοναδικό δώρο για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για το παιδί σας, το εγγόνι, τα ανίψια είτε για δώρο γιορτής ή γενεθλίων! Το παιδί που θα λάβει για δώρο ένα βιβλίο με το όνομά του θα νιώσει αμέσως ιδιαίτερα ξεχωριστό!

  • Εισάγετε το όνομα του παιδιού, για το οποίο σχεδιάζετε το παραμύθι

    Εάν επιθυμείτε γράψτε μια αφιέρωση

    Reset all selections
+ -

Ένα μαγικό δώρο για κάθε παιδί !

Με το προσωποποιημένο παραμύθι “Έχασα το όνομά μου”, τα παιδί θα ανυπομονεί για να δει το όνομά του και να γίνει ήρωας σε μια μοναδική ιστορία, απολαμβάνοντας την ανάγνωση με έναν εντελώς νέο συναρπαστικό τρόπο.

Η προσωποποιημένη ιστορία διηγείται την περιπέτεια ενός παιδιού που έχασε το όνομά του και προσπαθεί μέσα από έναν μαγικό κόσμο να συλλέξει πληροφορίες ώστε να μπορέσει να το ξαναβρεί. Ενθαρρύνει τη φαντασία, την υπομονή, την αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον!

Σε όλα τα προσωποποιημένα παιδικά βιβλία κάθε σελίδα είναι μοναδική , μεταφέροντας πολλαπλά μηνύματα , που φανερώνουν τη δύναμη της συνεργασίας, της πίστης στον εαυτό μας , της αγάπης για το περιβάλλον και τη μάθηση , μέσα από κείμενα & εικονογραφήσεις που καταφέρνουν να ζωντανέψουν με τρόπο μοναδικό τις σκηνές των παραμυθιών.

Κωδικός προϊόντος: SBF_LOST-NAME Κατηγορίες: ,
Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες