ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Simplicity

Photobook

photobook_gamovaptisis
album_gamou
photobook_land_27
photobook_land_25
lay-flat-photobook_22
lay-flat-photobook_16

Simplicity

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_SIMPLISITY

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Από τις προετοιμασίες στο σπίτι της νύφης έως το σπίτι του γαμπρού, από την πρώτη ματιά στην Εκκλησία έως τον τελευταίο χορό. Πρόκειται για τη μεγάλη μέρα σας και δε θα αφήσετε καμία στιγμή να χαθεί. Αποτυπώστε τη μαγεία των στιγμών με ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ - Photobook Γάμου που θα θαυμάζετε για μιά ζωη.

Φτιάξτε online το δικό σας Photobook Γάμου που θα λατρεύετε για μια ζωή. Επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες πρότυπα σελίδων ώστε να δημιουργήσετε το photobook σας, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

Δημιουργήστε ένα photobook φωτογραφιών Γάμου για εσάς ή δώστε το ως δώρο στον κουμπάρο & την κουμπάρα , τους γονείς σας, τους φίλους και την οικογένειά σας. Όποιος και αν είναι ο αποδέκτης του άλμπουμ φωτογραφιών, θα το αγαπήσει και θα το εκτιμήσει για πάντα.

Με τα Myikona Photobooks κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως προσαρμόσιμη στην αισθητική σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε το εξώφυλλο, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από χιλιάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα για γρήγορα τη δική σας διάταξη από το αρχή.

Με λίγα λόγια, έχετε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο!

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_SIMPLISITY Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 43 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected