❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Our Days Together

Photobook

δώρο για τον φίλο μου
myikona-photobook-tanimanidis-bompa
photobook_high_definition_37
photobook_high_definition_42
ejypnna_dora_gia_eroteymenous
lay-flat-photobook_30
photobook_port_09

Our Days Together

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_OUR-DAYS

Δεν υπάρχει καλύτερο  δώρο, από ένα προσωποποιημένο δώρο, αποκλειστικά φτιαγμένο από εσένα για τον/τη σύντροφό σου. Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Φέτος, την ημέρα της επετείου σας , ξεφύγετε τυπικά δώρα μαζικής παραγωγής χωρίς προσωπικότητα και δείξτε σε αυτούς που αγαπάτε πόσο πραγματικά διαφέρετε. Δημιουργήστε το δικό σας Photobook HD, γεμάτο με όλες τις όμορφες αναμνήσεις σας & μεταφέρετε το μήνυμα αγάπης σας με τον πιο πρωτότυπο, ρομαντικό & έξυπνο τρόπο. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας , προσθέστε τα κείμενά σας και ολοκληρώστε εύκολα ένα άλμπουμ γεμάτο αγάπη!

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια ιστορία αγάπης με τις φωτογραφίες από τη στιγμή που γνωριστήκατε έως τώρα, είτε θέλετε να αποτυπώσετε τις φωτογραφίες από το γεμάτο αγάπη προηγούμενο έτος, είτε να τονίσετε τις αγαπημένες σας ρομαντικές αναμνήσεις από τη σχέσης σας έως τον αρραβώνα και το γάμο σας, η Myikona είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πείτε την ιστορία αγάπης σας.

Δώστε στη γυναίκα ή τον άντρα της ζωής σας σας ένα Photobook HD που θα αποτυπώνει τις ομορφότερες στιγμές της σχέση σας, του αρραβώνα, του γάμου σας ή της γέννησης του παιδιού σας. Να έχετε τη βεβαιότητα ότι ο/η σύντροφός σας θα σας πει αμέσως μόλις το δει ότι είναι το καλύτερο, πιο έξυπνο και πρωτότυπο δώρο που έχει λάβει πότε στη ζωή του.

Είναι ευκολότερο από ποτέ να φτιάξετε online και να εκτυπώσετε το δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει τις αναμνήσεις σας στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας.

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

Κωδικός προϊόντος: PBS_OUR-DAYS Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 886 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected