Πρόσκληση Βάπτισης με Σχέδιο Dream Big Star

0.090.16

Η δημιουργία & η εκτύπωση των προσκλητηρίων της Βάπτισης του μωρού σας είναι διασκεδαστικότερη & ευκολότερη από ποτέ. Προσθέστε στα προσκλητήρια Βάπτισης του αγοριού ή του κοριτσιού σας, πρωτότυπα, vintage, μοντέρνα ή ρομαντικά, γραφικά και κείμενα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε online, εύκολα και οικονομικά τις προσκλήσεις της Βάπτισης του παιδιού σας & σε ελάχιστες ημέρες να τις παραλάβετε στο χώρο σας.

+ -
+ Πάγια Χρέωση Εκτύπωσης

Online Δημιουργία Προσκλητηρίων Βάπτισης

H Myikona επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα σας στις σημαντικότερες στιγμές της οικογένειάς σας. Μια από τις σημαντικότερες στιγμές του παιδιού σας είναι η Βάπτισή του.

Προσκαλέστε επίσημα τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο μυστήριο της Βάπτισης του αγοριού σας ή του κοριτσιού σας με το ομορφότερο προσκλητήριο Βάπτισης! Είτε πρόκειται για μια vintage ή ρομαντική Βάπτιση στην Αθήνα, είτε για μια πρωτότυπη Βάπτιση στη Θεσσαλονίκη, θα δημιουργήσετε μια μοναδική πρόσκληση ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί

Επιλέξτε ανάμεσα από vintage, πρωτότυπα, ρομαντικά και οικονομικά προσκλητήρια με φωτογραφία του μωρού σας, ώστε η Βάπτιση του αγοριού, του κοριτσιού ή των διδύμων σας να ξεχωρίσει. Είμαστε εδώ, για να σας συμβάλλουμε στο σχεδιασμό της τέλειας πρόσκλησης Βάπτισης ώστε να μοιραστείτε αυτή την ξεχωριστή μέρα με όσους αγαπάτε.

Ανώτατη Ποιότητα σε Οικονομικές Τιμές

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό των προσκλητηρίων σας. Οι τιμές μας είναι πλέον χαμηλότερες από ποτέ ενώ η ποιότητα μας είναι υψηλότερη από ποτέ! Τα οικονομικά προσκλητήρια Βάπτισης είναι σχεδιασμένα με γραφικά υψηλής αισθητικής και εκτυπωμένα στην υψηλότερη ποιότητα Myikona High Definition.

Πως θα φτιάξω τα δικά μου Προσκλητήρια Βάπτισης;

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε online τα δικά σας προσκλητήρια Βάπτισης είναι πιο εύκολος και γρήγορος από ποτέ. Προσθέστε στην πρόσκλησή του αγοριού σας ή του κοριτσιού σας κείμενα, γραφικά και πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προσκλητήριά σας και σε ελάχιστες ημέρες να τα παραλάβετε στο χώρο σας !

Η σειρά προσκλητηρίων “Postcard” είναι εκτυπωμένη με τη Νέα τεχνολογία Myikona High Definition, σε Ιταλικό Σκληρό χαρτί Opalina ανώτατης ποιότητας.

Παραγγελία Δειγμάτων

Δημιουργήστε μια πρόσκληση με τα στοιχεία σας και επιλέξτε ποσότητα 1 ώστε να δημιουργήσουμε ένα προσκλητήριο και να σας το αποστείλουμε πριν την τελική εκτύπωση με κόστος μόνο 9,95€.

 

 

Κωδικός προϊόντος: INS_313-DREAM-BIG-ST Κατηγορίες: ,

Επίλεξε μοναδικές μπομπονιέρες βάπτισης!

Μην ξεχάσεις να αγοράσεις ποδιά Βάπτισης!

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες