Ημερολόγιο Τοίχου ή Επιτραπέζιο 2024, Herald Night

9.9519.95

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου ημερολόγιο με τις αγαπημένες σου στιγμές!

Ψάχνεις πρωτότυπο δώρο εορτών;
Δημιούργησε & χάρισε από ένα προσωποποιημένο ημερολόγιο στους φίλους και την οικογένειά σας! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα, σημειώσεις, γιορτές & αγαπημένες φράσεις.

+ -
Ποσότητα Έκπτωση
20 - 29 30%
30 - 49 40%
50 - 99 50%
100 + 55%

Προσωποποιημένα Ημερολόγια High Definition

Δώδεκα μήνες γεμάτοι με τις ομορφότερες αναμνήσεις και στιγμές σας. Όπως και σε κάθε προϊόν μας, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα πλήρως προσαρμόσιμων προτύπων ημερολογίων ώστε να τα δημιουργήσετε online. Αντλούμε έμπνευση για το σχεδιασμό από τα δημοφιλέστερα θέματα του έτους όπως τα Χριστούγεννα, τις διακοπές , την οικογένεια , τα μωρά, το Γάμο και τη Βάπτιση , τα Ρομαντικά ζευγάρια και πολλά άλλα. Απολαύστε κάθε επόμενο μήνα, καθώς περιέχει και μια διαφορετική φωτογραφία της επιλογής σας από τις ομορφότερες στιγμές σας. Θα μπορούσε να είναι ο όμορφος γάμος σας στην Αθήνα ή μια όμορφη εκδρομή σας στη Θεσσαλονίκη, εκείνη η αξέχαστη νύχτα στη Σαντορίνη ή οι διακοπές με τους φίλους σας στην Πάρο.

Πως θα φτιάξω το δικό μου Ημερολόγιο;

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε online τα δικά σας ημερολόγια είναι πλέον πιο εύκολος από ποτέ. Προσθέστε στα ημερολόγιά σας μονογράμματα, κείμενα, λεζάντες και πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε ένα εντυπωσιακό ημερολόγιο που θα μετατρέψει έναν συνηθισμένο τοίχο στο σημείο εστίασης οποιουδήποτε δωματίου.

Το Ημερολόγιο ως Δώρο Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Χαρίστε τις ομορφότερες φωτογραφίες σας, εκτυπωμένες σε ημερολόγια που θα κοσμούν τα σπίτια της οικογένειάς σας. Από τη στιγμή χαρίσετε το πρώτο ημερολόγιο στον παππού και τη γιαγιά το θείο και τη θεία είναι βέβαιο ότι θα έχετε δημιουργήσει μια νέα οικογενειακή παράδοση. Έτσι κάθε χρόνο θα λαμβάνετε ενθουσιασμό και αγάπη χαρίζοντας ένα προσωποποιημένο ημερολόγιο σχεδιασμένο από εσάς!

Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες