❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Hello Baby

Photobook

photobook_high_definition_34
photobook_high_definition_05
photobook_land_42
photobook_land_09
photobook_high_definition_06
lay-flat-photobook_25

Hello Baby

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_HELLO-BABY

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Γιορτάστε όλες τις μοναδικές στιγμές του μωρού σας, από τις πληροφορίες της γέννησης μέχρι τα πρώτα γενέθλια, από την πρώτη λέξη έως τα πρώτα βήματα.

Πόσες φορές έχετε Χάσει Πολύτιμα Αρχεία επειδή χάλασε ο σκληρός σας δίσκος, χάσατε το κινητό σας ή τα διαγράψατε κατά λάθος; Με τη δημιουργία ενός photobook έχετε την ευκαιρία να αποτυπώσετε και να διαφυλάξετε τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχετε από το μωρό σας, ώστε να μείνουν αναλλοίωτες για πάντα.

Είναι ευκολότερο από ποτέ να φτιάξετε online και να εκτυπώσετε το δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει τις αναμνήσεις σας στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας.

Μεταφέρτε και φυλάξτε τις πολύτιμες φωτογραφίες του μωρού σας σε ένα Photobook. Αποτυπώστε τις πιο γλυκές αναμνήσεις του σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών υψηλής ποιότητας ώστε να το μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας , προσθέστε κείμενά, φράσεις όπως “ Hello World” και φτιάξτε εύκολα ένα άλμπουμ γεμάτο αγάπη, που θα λατρέψει & θα θαυμάζει η οικογένειά σας για μια ζωή!

Με τα Myikona Photobooks κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως προσαρμόσιμη στην αισθητική σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε το εξώφυλλο, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από χιλιάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα για γρήγορα τη δική σας διάταξη από το αρχή.Με λίγα λόγια, έχετε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο!

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

Κωδικός προϊόντος: PBS_HELLO-BABY Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 46 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected