❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Happy Holidays

Photobook

φωτογραφίες διακοπών
photobook_high_definition_37
photobook_land_34
photobook_high_definition_42
photobook_times
lay-flat-photobook_08
photobook_land_16

Happy Holidays

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_HAPPY-HOLIDAYS

Ψάχνεις ένα μοναδικό & πρωτότυπο δώρο, για τους φίλους σου, το αγόρι σου ή το κορίτσι σου; Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε την προσωπική ιστορία των διακοπών σας, είτε θέλετε να αποτυπώσετε τις φωτογραφίες των ταξιδιών σας , είτε ψάχνετε το τέλειο δώρο για το αγόρι σας ή το κορίτσι σας, ένα Photobook διακοπών είναι ο τέλειος τρόπος για να διαφυλάξετε εκείνες τις στιγμές που ποτέ δεν θέλετε να ξεχάσετε.

Είναι ευκολότερο από ποτέ να φτιάξετε online το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ διακοπών στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας.

Φτιάξτε online το δικό σας photobook με φωτογραφίες των διακοπών σας για εσάς ή δώστε το ως ένα πρωτότυπο δώρο έκπληξη στους  φίλους που ταξιδέψατε μαζί ή την οικογένειά σας. Όποιος και αν είναι ο αποδέκτης του άλμπουμ σας, θα το εκτιμήσει και θα το αγαπήσει για πάντα.

Με τα Myikona Photobooks κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως προσαρμόσιμη στην αισθητική σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε το εξώφυλλο, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από χιλιάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα για γρήγορα τη δική σας διάταξη από το αρχή.Με λίγα λόγια, έχετε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο!

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_HAPPY-HOLIDAYS Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 526 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected