Επαγγελματικές Κάρτες με Σχέδιο, Nail Artist

0.100.15
0.060.09

Δημιουργήστε εύκολα & γρήγορα online τις δικές σας Επαγγελματικές ή Προσωπικές κάρτες. Με το δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης επαγγελματικών καρτών μπορείτε να προσθέσετε στις κάρτες σας λογότυπο, κείμενα, QR code, γραφικά & πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε online τις επαγγελματικές σας κάρτες & σε ελάχιστες ημέρες να τις παραλάβετε στο χώρο σας!

+ -
Ποσότητα Έκπτωση
1 - 299 40.2%
300 - 499 45%
500 - 999 55%
1000 + 70%

Επαγγελματικές & Προσωπικές Κάρτες Online

Βρίσκεστε σε μια σημαντική συνάντηση με έναν νέο πελάτη στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη; Είστε έτοιμοι να δώσετε προφορικά τον αριθμό σας; Συναντήσατε έναν άλλο γονέα και θέλετε να προγραμματίσετε να βρεθείτε με τα παιδιά σας; Είναι εύκολο να ανταλλάξετε στοιχεία δίνοντάς τους μια επαγγελματική ή προσωπική κάρτα. Όχι μόνο θα φανείτε καλά προετοιμασμένοι, αλλά θα κάνετε αθόρυβα καλή πρώτη εντύπωση.

Αναζητάτε Εργασία;

Αυτές τις μέρες , όσοι αναζητούν εργασία οφείλουν να κάνουν μια σωστή πρώτη εντύπωση. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τις προσωπικές κάρτες οι οποίες προσθέτουν κύρος και σοβαρότητα στην εμφάνισή σας,. Δημιουργήστε και προσθέστε πράγματα που δεν θα βρίσκονται στο βιογραφικό σας σημείωμα, όπως μια φωτογραφία και ένα ξεχωριστό μήνυμα που θα το θυμούνται τη στιγμή που θα βγείτε από την πόρτα μετά την πρώτη σας συνέντευξη.

Πως θα φτιάξω τις Επαγγελματικές Κάρτες μου Online;

Κάνουμε πιο εύκολη από ποτέ την online δημιουργία μιας επαγγελματικής ή προσωπικής κάρτας. Προσθέστε στις επαγγελματικές κάρτες με λογότυπα, κείμενο, λεζάντες και πολλά άλλα. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε και να παραγγείλετε τις επαγγελματικές σας κάρτες online.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές κάρτες βάσει επαγγέλματος όπως για: δικηγόρους, γιατρούς, για ταξί, αισθητικής, για νύχια, ξενοδοχείων, για φωτογράφους, για μακιγιάζ, για δασκάλους και για οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα ή να δημιουργήσετε από την αρχή αυτόνομα τη δική σας κάρτα.

Tip:

Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια επαγγελματική κάρτα με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Γι’ αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή!

Κωδικός προϊόντος: CRS_NAIL-ARTIST Κατηγορία:
Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες