❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Colourful Moments

Photobook

paidiko_album_fotografivn
photobook_times
dimhoyrgia_photobook_agori
dimhoyrgia_photobook_koritsi
oikogeniako_almpoym_fotografion

Colourful Moments

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_155-COLOURFUL-MO

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Τι σημαίνει η ευτυχία σε σας;

Μοιραστείτε τη χαρά και την ευτυχία της ζωής με την οικογένειά και τους φίλους σας, αποτυπώνοντας τη στο δικό σας photobook HD. Ο σχεδιασμός των σελίδων του άλμπουμ φωτογραφιών “Everyday Happiness“ είναι βασισμένος σε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων ώστε να αναδείξει την ιστορία ευτυχίας που θέλετε να αφηγηθείτε. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας , προσθέστε τα κείμενά σας και ολοκληρώστε εύκολα ένα άλμπουμ γεμάτο αγάπη, που θα λατρέψει η οικογένειά σας!

Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες αναμνήσεις της οικογένειάς σας με ένα Photobook HD υψηλής ποιότητας, ιδανικό για όλες τις εποχές. Τα εύκολα προσαρμόσιμα πρότυπα των σελίδων είναι ιδανικά για την αποτύπωση της άφιξης ενός νέου μέλους της οικογένειάς σας, για τη διατήρηση ιδιαίτερων περιστάσεων ή για τον εορτασμό της καθημερινής χαράς που μας προσφέρει η ζωή.

Δημιουργήσετε & να χαρίσετε από ένα αντίτυπο στον παππού & τη γιαγιά, το νονό και τη νονά το θείο και τη θεία και να λάβετε τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους.

Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να δημιουργήσετε online το δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών στην υψηλότερη ποιότητα Myikona HD και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο σπίτι σας. Ένα Myikona Photobook είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξετε & διαφυλάξετε τις ομορφότερες στιγμές & αναμνήσεις σας ζωντανές για πάντα.

Με τα “προσχεδιασμένα Photobooks” θα παρουσιάσετε όμορφα, εύκολα & γρήγορα όλες τις φωτογραφίες και τα ορόσημα της οικογένειάς σας, βάζωντας την προσωπική σας σφραγίδα σε κάθε σελίδα! Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορείτε να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακά ενθύμια που θα θαυμάζετε εσείς και η οικογένειά σας για μια ζωή.

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_155-COLOURFUL-MO Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 414 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected