❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Christening

Photobook

άλμπουμ βάπτισης
αλμπουμ γαμοβάπτισης
photobook_land_29
lay-flat-photobook_40
lay-flat-photobook_39
album_vaptisis_xeiropoihta
album_vaptisis

Christening

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_CHRISTENING

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Δημιουργήστε online το άλμπουμ της Βάπτισης του μωρού σας, γεμάτο με τις πιο πολύτιμες φωτογραφίες του. Επιλέξτε από πληθώρα μεγεθών, προτύπων σελίδων, φόντων, εξώφυλλων, βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας, προσθέσετε κείμενα & γραφικά και σχεδιάστε το φωτογραφικό σας άλμπουμ με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Φτιάξτε το δικό σας photobook φωτογραφιών Βάπτισης για εσάς ή δώστε το ως δώρο στο νονό & τη νονά, τον παππού & τη γιαγιά το Θείο & τη θεία του νεότερου μέλους της οικογένειας. Όποιος και αν είναι ο αποδέκτης του άλμπουμ φωτογραφιών, θα το αγαπήσει και θα το εκτιμήσει για πάντα.

Με τα Myikona Photobooks κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι πλήρως προσαρμόσιμη στην αισθητική σας. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενα, να αλλάξετε το εξώφυλλο, το μέγεθος και τη διάταξη κάθε σελίδας, από χιλιάδες πρότυπα ή μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα για γρήγορα τη δική σας διάταξη από το αρχή.Με λίγα λόγια, έχετε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο!

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

Κωδικός προϊόντος: PBS_CHRISTENING Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 46 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected