❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Charming Baby

Photobook

album βάπτισης
αλμπουμ γαμοβάπτισης
album_vaptisis_xeiropoihta
photo_book_myikona_14
lay-flat-photobook_29
album_vaptisis
photobook_land_29

Charming Baby

Photobook

Από 9.95

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: PBS_CHARMING-BABY

Φτιάξε εύκολα, online σε λίγα λεπτά το δικό σου photobook! Ανέβασε τις φωτογραφίες σου, πρόσθεσε κείμενα & αγαπημένες φράσεις. Σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου άλμπουμ φωτογραφιών που θα φυλάξει ζωντανές τις αναμνήσεις σου για μια ζωή!

Clear selection

Πόσες φορές έχετε Χάσει Πολύτιμα Αρχεία επειδή χάλασε ο σκληρός σας δίσκος, χάσατε το κινητό σας ή τα διαγράψατε κατά λάθος; Με τη δημιουργία ενός photobook έχετε την ευκαιρία να αποτυπώσετε και να διαφυλάξετε τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχετε από το μωρό σας, ώστε να μείνουν αναλλοίωτες για πάντα.

Δημιουργήστε online το άλμπουμ της Βάπτισης του μωρού σας, γεμάτο με τις πιο πολύτιμες φωτογραφίες του. Επιλέξτε από πληθώρα μεγεθών, προτύπων σελίδων, φόντων, εξώφυλλων, βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας, προσθέσετε κείμενα & γραφικά και σχεδιάστε το φωτογραφικό σας άλμπουμ με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Επιλέξτε μια από τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας. Το photobook HD, εκτυπωμένο σε τυπογραφικό χαρτί illustration 220 γραμμαρίων με ποιότητα εκτύπωσης myikona High Definition και κλασική βιβλιοδεσία ή το Layflat Photo book, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χοντρές σελίδες 450 γραμμαρίων και βιβλιοδεσία που επιτρέπει το επίπεδο και ενιαίο άνοιγμα των σελίδων χωρίς να χάνεται θέμα στη μέση των σελίδων.

*Δημιουργήστε το δικό σας άλμπουμ ώστε να φυλάξετε τις στιγμές σας από συνηθισμένους & πιθανούς κινδύνους όπως η απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου η καταστροφή ενός σκληρού δίσκου.

 

Κωδικός προϊόντος: PBS_CHARMING-BABY Κατηγορία:

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Δείτε πόσο εύκολο είναι

Filter products / Showing 1 - 24 of 487 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected