❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Celebrate With Us

Προσκλητήριο Γάμου

Προσφορά!
Προσκλητήριο Γάμου με φωτογραφία
Προσκλητήριο Γάμου με φωτογραφία

Celebrate With Us

Προσκλητήριο Γάμου

0.39 0.09

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: WPDV-PH-109

Ανεβάστε τον πήχη του Γάμου σας από την πρώτη στιγμή, με Πρωτότυπα Προσκλητήρια Γάμου, που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας! Η δημιουργία & η εκτύπωση των προσκλήσεων του Γάμου σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας & προσθέστε τα κείμενά σας ώστε να φτιάξετε online, εύκολα & οικονομικά τα δικά σας προσκλητήρια γάμου.

Clear selection
Προσαρμογή
+
Πάγια Χρέωση Εκτύπωσης Προσκλητηρίων

Είτε πρόκειται για ένα vintage ή μοντέρνο γάμο στην Αθήνα, είτε για ένα πρωτότυπο Γάμο & Βάπτιση μαζί στη Θεσσαλονίκη, θα δημιουργήσετε μια μοναδική πρόσκληση ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί.

Τιμές βάσει του Προϋπολογισμού σας

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό των προσκλητηρίων σας. Οι τιμές μας είναι πλέον χαμηλότερες από ποτέ ενώ η ποιότητα μας είναι υψηλότερη από ποτέ! Τα οικονομικά προσκλητήρια Γάμου ή Γάμου & Βάπτισης μαζί είναι σχεδιασμένα με γραφικά υψηλής αισθητικής και εκτυπωμένα στην υψηλότερη ποιότητα Myikona High Definition.

Πως θα φτιάξω τα δικά μου Προσκλητήρια;

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε online τα δικά σας προσκλητήρια είναι πιο εύκολος και γρήγορος από ποτέ. Προσθέστε στην πρόσκλησή σας μονογράμματα, κείμενα, λεζάντες, γραφικά και πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προσκλητήριά σας και σε ελάχιστες ημέρες να τα παραλάβετε στο χώρο σας !

Η σειρά προσκλητηρίων “Postcard” είναι εκτυπωμένη με τη Νέα τεχνολογία Myikona High Definition, σε Ιταλικό χαρτί Opalina ανώτατης ποιότητας.

Θέλω να έχω Διαφορετικά Στοιχεία ή Κείμενα σε κάποια Προσκλητήρια.

Εάν επιθυμείτε σε κάποια προσκλητήρια να έχετε διαφορετικό κείμενο, όπως για παράδειγμα, κάποια να αναγράφουν τη δεξίωση του γάμου και κάποια όχι, κάντε κλικ στην επιλογή 'Κάποια με Διαφορετικά Στοιχεία'. Στο επόμενο βήμα της παραγγελίας, η μακέτα των προσκλήσεων θα ανοίξει 2 φορές, ώστε να μπορέσετε να εισάγετε τα διαφορετικά στοιχεία σας.

Εάν πάλι επιθυμείτε όλα τα προσκλητήριά σας να έχουν το ίδια στοιχεία κάντε κλικ στην επιλογή Όλα με τα ίδια στοιχεία'.

Παραγγελία Δειγμάτων

Επιλέξτε μερικές προσκλήσεις που ταιριάζουν στην αισθητική σας και παράγγειλτε ένα πακέτο δειγμάτων. To κόστος του 1ου δείγματος είναι 4€ και κάθε για επιπλέον προσκλητήριο +1€ (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Ή, δημιουργήστε μια πρόσκληση με τα στοιχεία σας και επιλέξτε την αποστολή δείγματος πριν την εκτύπωση με κόστος μόνο 9,95€.

Μέγεθος: 10,5x16cm
Ποιότητα Χαρτιού: Σκληρό χαρτί, Ιταλικής Εισαγωγής, Opalina 340gsm
Ποιότητα Εκτύπωσης: Myikona High Definition

Κωδικός προϊόντος: WPDV-PH-109 Κατηγορία:
Filter products / Showing 1 - 24 of 885 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected