❤ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ | 🚀 EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ⭐ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ

Little Bear

Προσκλητήριο Βάπτισης Πάπυρος

Προσφορά!
Προσκλητήρια Βάπτισης Πάπυρος

Little Bear

Προσκλητήριο Βάπτισης Πάπυρος

0.89 0.29

Our designer can not be displayed on your device. Please use a device with a larger screen!

SKU: BPAPV-205

Η δημιουργία & η εκτύπωση των προσκλητηρίων της Βάπτισης του μωρού σας είναι διασκεδαστικότερη & ευκολότερη από ποτέ. Προσθέστε στα προσκλητήρια Βάπτισης του αγοριού ή του κοριτσιού σας, πρωτότυπα, vintage, μοντέρνα ή ρομαντικά, γραφικά και κείμενα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε online, εύκολα και οικονομικά τις προσκλήσεις της Βάπτισης του παιδιού σας & σε ελάχιστες ημέρες να τις παραλάβετε στο χώρο σας.

Clear selection
Προσαρμογή
+
Πάγια Χρέωση Εκτύπωσης Προσκλητηρίων

Online Δημιουργία Προσκλητηρίων Βάπτισης

H Myikona επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα σας στις σημαντικότερες στιγμές της οικογένειάς σας. Μια από τις σημαντικότερες στιγμές του παιδιού σας είναι η Βάπτισή του.

Προσκαλέστε επίσημα τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο μυστήριο της Βάπτισης του αγοριού σας ή του κοριτσιού σας με το ομορφότερο προσκλητήριο Βάπτισης! Είτε πρόκειται για μια vintage ή ρομαντική Βάπτιση στην Αθήνα, είτε για μια πρωτότυπη Βάπτιση στη Θεσσαλονίκη, θα δημιουργήσετε μια μοναδική πρόσκληση ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί

Επιλέξτε ανάμεσα από vintage, πρωτότυπα, ρομαντικά και οικονομικά προσκλητήρια με φωτογραφία του μωρού σας, ώστε η Βάπτιση του αγοριού, του κοριτσιού ή των διδύμων σας να ξεχωρίσει. Είμαστε εδώ, για να σας συμβάλλουμε στο σχεδιασμό της τέλειας πρόσκλησης Βάπτισης ώστε να μοιραστείτε αυτή την ξεχωριστή μέρα με όσους αγαπάτε.

Ανώτατη Ποιότητα σε Οικονομικές Τιμές

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό των προσκλητηρίων σας. Οι τιμές μας είναι πλέον χαμηλότερες από ποτέ ενώ η ποιότητα μας είναι υψηλότερη από ποτέ! Τα οικονομικά προσκλητήρια Βάπτισης είναι σχεδιασμένα με γραφικά υψηλής αισθητικής και εκτυπωμένα στην υψηλότερη ποιότητα Myikona High Definition.

Πως θα φτιάξω τα δικά μου Προσκλητήρια Βάπτισης;

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε online τα δικά σας προσκλητήρια Βάπτισης είναι πιο εύκολος και γρήγορος από ποτέ. Προσθέστε στην πρόσκλησή του αγοριού σας ή του κοριτσιού σας κείμενα, γραφικά και πολλά άλλα. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προσκλητήριά σας και σε ελάχιστες ημέρες να τα παραλάβετε στο χώρο σας !

Η σειρά προσκλητηρίων “Πάπυρος” είναι εκτυπωμένη με τη Νέα τεχνολογία Myikona High Definition, σε Ιταλικό χαρτί Αcquerello Αvorio 170gsm.

Θέλω να έχω Διαφορετικά Στοιχεία ή Κείμενα σε κάποια Προσκλητήρια.

Εάν επιθυμείτε σε κάποια προσκλητήρια να έχετε διαφορετικό κείμενο, όπως για παράδειγμα, κάποια να αναγράφουν το γεύμα μετά τη Βάπτιση και κάποια όχι, κάντε κλικ στην επιλογή 'Κάποια με Διαφορετικά Στοιχεία'. Στο επόμενο βήμα της παραγγελίας, η μακέτα των προσκλήσεων θα ανοίξει 2 φορές, ώστε να μπορέσετε να εισάγετε τα διαφορετικά στοιχεία σας.

Εάν πάλι επιθυμείτε όλα τα προσκλητήριά σας να έχουν το ίδια στοιχεία κάντε κλικ στην επιλογή  Όλα με τα ίδια στοιχεία'.

Παραγγελία Δειγμάτων

Επιλέξτε μερικές προσκλήσεις Βάπτισης που ταιριάζουν στην αισθητική σας και παράγγειλτε ένα πακέτο δειγμάτων. To κόστος του 1ου δείγματος είναι 4€ και κάθε για επιπλέον προσκλητήριο +1€ (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Ή, δημιουργήστε μια πρόσκληση με τα στοιχεία σας και επιλέξτε την αποστολή δείγματος πριν την εκτύπωση με κόστος μόνο 9,95€.

Μέγεθος: 16x24cm
Ποιότητα Χαρτιού: Premium Χαρτί, Ιταλικής Εισαγωγής, Αcquerello Αvorio 170gsm
Ποιότητα Εκτύπωσης: Myikona High Definition

*Η Πρόσκληση Δε συνοδεύεται από σπάγκο τυλίγματος.

Κωδικός προϊόντος: BPAPV-205 Κατηγορία:
Filter products / Showing 1 - 24 of 575 results
Sort by
Price Range
Categories
Filter selected