Συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες των παιδιών μου. (Μέρος 1ο)

Αυτή η ανάρτηση περιέχει διάφορες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες των παιδιών σας. Πολλές από τις συμβουλές ισχύουν και για τη φωτογράφηση άλλων αντικειμένων, αλλά ας επικεντρωθούμε στο να τραβήξουμε ωραίες φωτογραφίες των μικρών μας!

TIP 01

Αφήστε τα να εξοικειωθούν με την παρουσία της κάμερας

Για καλύτερα πλάνα αφήστε τα παιδιά σας να συνηθίσουν την παρουσία της φωτογραφικής μηχανής ώστε να έχουν φυσική και αυθόρμητη συμπεριφορά.

φωτογραφιση παιδιού συμβουλές

TIP 02

Εστιάστε στα μάτια

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα μάτια του παιδιού σας να ξεχωρίζουν, προσπαθήστε να αντανακλάσετε φως μέσα τους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάποιο φως που πέφτει στο πρόσωπο του παιδιού σας και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τα μάτια να ζωντανεύουν.

TIP 03

Φωτογραφίστε από το ύψος τους

Μια απλή συμβουλή θα βελτιώσει άμεσα τις φωτογραφίες των παιδιών σας. Δοκιμάστε να φωτογραφίσετε τα παιδιά σας από επίπεδο των ματιών τους.

TIP 04

Βρείτε ωραία φόντα

Βρείτε φυσικά φόντα και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν κολώνες και καλώδια που τα χαλάνε.

TIP 05

Καλός φωτισμός - Το κλειδί για ποιοτικές φωτογραφίες

Ίσως είναι η σημαντικότερη συμβουλή για υψηλή ποιότητα στις φωτογραφίες σας. Το φως πρέπει πάντα να είναι αρκετό ώστε να υπάρχει η απαραίτητη πληροφορία που χρειάζεται μια φωτογραφία. Συνήθως οι φωτογραφίες που δεν έχουν υψηλή ποιότητα είναι υπο-φωτισμένες ή δεν έχουν σωστή γωνία φωτισμού.

TIP 06

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Βρείτε αυθόρμητες στιγμές χαράς και φωτογραφίστε τις. Οι αυθόρμητες φωτογραφίες αποτυπώνουν πραγματικά τις στιγμές & τα συναισθήματα.

TIP 07

Φωτογραφίστε από πίσω τους

Δοκιμάστε να φωτογραφίσετε τα παιδιά που τρέχουν μακριά από την κάμερα, να κοιτούν έξω από το παράθυρο ή να ασχολούνται με τα παιχνίδια τους.

TIP 08

Εστιάστε σε σημεία του σώματος

Μην φοβηθείτε να αποκρύψετε τα πάντα και να εστιάσετε σε ένα μόνο χέρι, τα μάτια, τα πόδια ή ό, τι θα βρείτε χαριτωμένο.

TIP 09

Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας

Αυξήστε ή μειώστε τη φωτεινότητα, επεξεργαστείτε τα χρώματα προσθέστε φίλτρα και εφέ ώστε να δημιουργήσετε μια συλλογή με εξαιρετικές φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν τη ζωή σας.

TIP 10

Φωτογραφίστε στιγμές χαράς

Απαθανατίστε στιγμές χαράς και γέλιου, τα παιδιά σας να παίζουν στην παραλία με την άμμο ή τους φίλους τους. Όλες αυτές οι στιγμές ψυχαγωγίας έχουν τη συνταγή της επιτυχίας για μια καλή φωτογραφία.

TIP 11

Φωτογραφίστε από κοντά

Αυτή είναι μια συμβουλή που ισχύει για κάθε είδους φωτογραφία, και αυτή που είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια καλή φωτογραφία και μια εκπληκτική φωτογραφία.

Όταν φωτογραφίζετε τα παιδιά σας, εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο μη χρησιμοποιείτε το ζουμ της φωτογραφικής σας μηχανής. Αντίθετα, πλησιάσετε το παιδί σας για μια πολύ συναρπαστική κοντινή λήψη.

TIP 12

Δε χρειάζεται πάντα να γελάνε

Εάν το παιδί σας δε χαμογελά όταν πάτε να τραβήξετε τη φωτογραφία, μην ανησυχείτε. Δείξτε πώς φαίνονται εκείνη τη στιγμή, όχι πώς φαίνονται όταν τους λένε να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο χαμόγελο!

EXTRA TIP

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας σε Photobook ώστε να μην τις χάσετε

Πόσες φορές έχετε Χάσει Πολύτιμα Αρχεία επειδή χάλασε ο σκληρός σας δίσκος, χάσατε το κινητό σας ή τα διαγράψατε κατά λάθος;

Με τη δημιουργία ενός Photobook έχετε την ευκαιρία να αποτυπώσετε και να διαφυλάξετε τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχετε, ώστε να μείνουν αναλλοίωτες για πάντα.

Take action:

Εάν ψάχνετε για ένα Νέο, ελκυστικό, δημιουργικό και μοναδικό τρόπο για να αναδείξετε & να διαφυλάξετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από Photobooks.

Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να να φτιάξετε Οnline από το ΚΙΝΗΤΟ, το TABLET ή τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ στην υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης & βιβλιοδεσίας και μέσα σε λίγες ημέρες να το παραλάβετε στο χώρο σας.

[blog show_title=”yes” title=”Σχετικά Άρθρα” categories=”tips-tricks”]
Φωτογράφιση με Smartphone – Τι Πρέπει να Γνωρίζω;
5+1 Ανεκτίμητα Δώρα Χριστουγέννων!
Πλοήγηση
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που είστε εδώ!

Έχεις ήδη λογαριασμό;

Κλείσιμο

Κατηγορίες